Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Oprava komunikací ve Šluknově v roce 2023
Odesílatel Martin Chroust
Organizace odesílatele Město Šluknov [IČO: 00261688]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 03.03.2023 07:21:53
Číslo jednací ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
ID ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Zadavatel žádosti nevyhovuje. Uznává, že projektová dokumentace je podstatnou části zadávací dokumentace, nicméně se jednalo o projektovou dokumentaci dílčí části celé stavby. Zveřejněním PD navíc nebyl nijak změněn rozsah stavby - ten byl i v případě mostu patrný z předloženého výkazu výměr. Ode dne zveřejnění PD stále zbývalo 13 celých kalendářních dní k podání nabídky, což je dle názoru zadavatele více než dostatečná lhůta pro zpracování nabídky na zakázku obdobného rozsahu. Z tohoto důvodu zůstává zachován původní termín pro podání nabídek. Děkujeme za pochopení. Martin Chroust

Původní zpráva

Datum 03.03.2023 07:12:41
Číslo jednací ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
ID ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
Předmět Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dodavatel – společnost STRABAG a.s., se sídlem: Kačírkova 982/4, Praha 5, PSČ 158 00, IČO: 60838744, (dále jen „Dodavatel“), tímto ve smyslu § 98 odst. 3 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „Zákon“) žádá Zadavatele o následující vysvětlení zadávací dokumentace (dále jen „ZD“) veřejné zakázky "Oprava komunikací ve Šluknově v roce 2023"

Dotaz : Vzhledem k opožděnému zveřejnění podstatné části zadání veřejné zakázky ( PD most Husova) se Dodavatel domnívá, že Zadavatel by měl prodloužit termín pro podání nabídek tak, aby od zveřejnění vysvětlení ZD číslo 2 byla uchazečům k dispozici doba pro zpracování nabídek v celé původní délce.
Opraví Zadavatel termín pro podání nabídek ?

Děkuji

Jiří Blín
STRABAG a.s.